Den amerikanske udgave af håndlæsningen kaldes for håndanalyse rundt omkring på nettet. Og i denne indgår der specielle tegn i hånden, som kaldes for gavemærker og talenter.

Disse mærker er også i den “traditionelle” håndlæsning, men de kaldes ikke for gavemærker eller særlige talenter.

Den amerikanske håndanalyse bygger på den traditionelle håndlæsning, som er udbredt i Danmark. Richard Unger (opfinderen af fingerprints- og håndanalysen) har forfinet og tunet sin læsning bygget på 10.000 vis af læste hænder. Han har opfundet begreberne gavemærker og talenter.

Alle disse tegn og mærker har jeg stiftet bekendtskab med i min uddannelse som clairvoyant håndlæser hos Sigridur Seit

Gifted Healer Mark

Et af de gavemærker og talenter som jeg oftest støder på er “Gifted Healer” mærkerne. Kaldes også for “medical stigmata”, samaritter-linjer eller  healer linjer.

Linjerne sidder under lillefingeren og ligner kradsemærker fra en kat. De skal have en vis dybde og længde for at tælle. Helt perfekt hvis de rammer hjertelinjen ♥ Se billede.

 

Når du har disse markeringer i din hånd, så har du oparbejdet et specielt talent for at “heale” og empower andre ved at vise dem deres styrker og potentialer.

Heale kan foregå på mange måder. I denne sammenhæng betyder det, at du healer deres sjæl/indre. Det kan gøres via healing med håndspålæggelse, eller du kan skabe smukke malerier og kreationer, som andre bliver healet af (får noget ud af) at betragte.

Eller dine healingslinjer kan blive udtrykt i det sproglige, hvor du igennem samtale, løfter og empower (healer) andre som fx. psykolog, terapeut, håndlæser, clairvoyant eller lign.

Du kan også udtrykke dine healingslinjer via en plejegerning (læge, sygeplejerske, sosu etc.).

Der er rigtig mange måder, disse linjer kan komme til udtryk på.

Faktum er bare, at disse særlige gavemærker/talenter ikke kan ignoreres.

Hvis de er i din hånd, så er du nødt til at handle på dem – ellers viser modpolen sig. Når du handler på dit gavemærke, opnår du allerstørst indre glæde og tilfredshed i dit liv.

Gavemærkerne kan bruges som pejlemærker i dit liv, og du kan navigere efter dem.

Antallet af linjer har en betydning

Som altid med håndlæsning så har antallet af linjer en betydning. Jo flere – jo mere intens. Og for disse særlige healingslinjer gør der sig noget særlig gældende.

Hvis du har 3-4 linjer, så skal du vende blikket indad og kigge på din egen indre healingsproces. Så har du et indre arbejde, der skal gøre ♥ Der ligge nogle følelsesmæssige udfordringer, som du skal tage fat på og begynde at arbejde med. Det er et følelsesmæssigt indre hårdt arbejde, men det lønner sig i form at mere flow i dit liv. Samt du begynder at tiltrække det rigtige for dig på alle planer.

Har du 6-7 linjer, skal du overveje, om du skal bruge dine særlige evner professionelt på at hjælpe andre.  

.


Nysgerrig efter mere….? Læs om hjertelinjen

Hjertelinjen

  • Hvad siger hjertelinjen om dig?
  • Er du den passioneret type eller er du “lonely wolf”?
  • Hvorfor er dit kærlighedsmønster, som det er?

Få svarene i e-bogen om HJERTELINJEN

.

.