At begive sig ud på dybt vand

Jeg kan mærke, at jeg skal til at gøre tingene anderledes i min forretning. Jeg har længe kunnet mærke, at jeg skal længere ud over rampen. Jeg skal nå ud til en større mængde – og ikke kun med håndlæsningen og fingerprintsanalysen.

Det er det indre arbejde, som jeg har et stort budskab at fortælle omkring. Det vægter meget i mit liv – og jeg lytter meget til min intuition. Og nu er det tid til at der skal røres lidt i gryden – sort of speak.

Min sjæl har hvisket til mig fra starten, at jeg skulle lave noget wibinar/online kurser, men jeg har ikke syntes, at jeg var god nok eller dygtig nok til at tilbyde healing og energiarbejde til andre.

Sikke noget pjat. Selvfølgelig har jeg det at tilbyde dem, som henvender sig. Husk det nu Heidi

♥ LIGE TILTRÆKKER LIGE ♥

Uf – hvor kan jeg nogen gange glemme mig selv og fokuserer på de helt forkerte ting. Kender du det?

Min beslutning om at arbejde med energien og mindsettet hos folk, føles så rigtig i mit indre. Det føles let – og samtidig kan jeg mærke frygten i mig. Men det er mit Ego, der forsøger at maltraktere min sjæls hvisken.

Frygt

Men det er også forbundet med en stor frygt at begive sig ud på nyt territorium. Men det er den vej, som jeg skal for at vækste i mit indre. Og det er desuden også en del af mit livsformål. At være i spotlyset og lede og impower andre til at finde deres lys.

Så jeg tager en dyb indånding og hopper ud fra 10 meter vippen. Til støtte herfor har jeg allieret mig med skønne Eliane Rose.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-HOP

🙂

Hopper du eller står du og kigger ned?

Du kan hoppe med ombord på mit online forløb, der dukker op på min side snart. Jeg er ikke at begive sig ud på dybt vandhelt afklaret omkring, hvad det kommer til at indeholde, men det bliver noget, der rykker i dit indre og dermed også i din ydre verden.

Hvis du vil være sikker på, at få besked, når forløbet er klar, så start med at skrive dig op til mit nyhedsbrev. Her vil jeg annoncere, når forløbet er klar.