Ordet egoist er behæftet med en negativ klang, men jeg mener det sgu. Vær lidt mere egoist – og bliv et gladere menneske.

Jeg ser desværre rigtig mange kunder i min konsultation, som sidder fast i et liv de egentlig ikke ønsker. Men tiden og omstændighederne har bare lissom ført dem derhen, hvor de er nu. Og pludselig er de VÅGNET – og bryder sig ikke om det liv, der omgiver dem. Deres eget liv.

Kender du det?

 

Så hvad har det med egoisme at gøre – det ikke at være tilfreds i livet? Det har en hel masse med egoisme at gøre. For sætter du ikke dig selv først – bare en gang imellem – så ender du op med at være sur, vranten og utilfreds.

Og hvem har lyst til at være sur og ikke glad og tilfreds? Ikke jeg. Derfor har jeg taget et aktivt valg om at vælge mig selv til 🙂 At være lidt mere egoist.

Den superfede bi-effekt er, at familien også er gladere, når jeg er glad.
Den samme effekt kan lande hjemme hos dig.

 

Offermentalitet – og LYST

Så VÆK med offer-mentaliteten – og ind med DIG – og JA TAK til mere egen-omsorg.

Hvordan skal den egen-omsorg så ydes, kan du spørge dig selv om?

Du skal sætte ind overfor dig selv og dine behov lige nøjagtig dér, hvor du har mest LYST. Ikke der hvor du synes, at du bør. Ikke der hvor det giver mest mening. Ikke der hvor det er mest fornuftigt.

Men lige DER, hvor du har mest LYST til at pleje dig selv og gøre noget godt for dig selv. Du skal lade LYSTEN styre.

Når lysten er omdrejningspunktet, så er du et stort skridt nærmere at handle i tråd med dit livsformål – som pr. definition gør dig ultimativ gladest og mest tilfreds.

Husk mere LYST mindre fornuft 🙂

Gør det du FØLER for.

Lad hjertet sejre – og lad hjernen ligge.

 

PS – Kender du dit LYST-omdrejningspunkt, der genererer glæde og overskud?

PPS – Pssst… dit LYST-omdrejningspunkt kan ses i dine hænder. Skal jeg kigge…