Jaaahhh, jubiiii – endelig efter 8 måneder er clairvoyance selvstudiet klar til at blive lagt på nettet og vist frem for verden 🙂

Det har været længe undervejs. Det tog længere tid at udvikle selvstudie programmet, end jeg først antog. Jeg har haft mange tanker i spil – mange versioner af forløbet er blevet brainstormet – og vendt og drejet. Det var og er super vigtigt for mig, at forløbet er bygget op i den rigtige rækkefølge, så viden og læringen omkring clairvoyancen kommer i den rigtige rækkefølge. For det er ikke helt ligegyldigt, hvor man starter og hvor man slutter i opbygningen af den viden.

Der har været bump på vejen, som skulle udglattes.

Der har været teknikker ud i online shop, der skulle læres. Nye programmer skulle ind under huden.

 

Og hele tiden syntes jeg, at der skulle laves forbedringer til online clairvoyance programmet. Det var aldrig helt godt nok. Men det er jo en gammel kending – min indre kritiker, der larmer og støjer for meget. En kritiker som jeg med tiden, har lært at dæmpe og tysse ned. En kritiker der fortæller mig, at jeg da ihvertfald ikke kan lære andre noget om clairvoyance.

Men jeg skal vise kritikeren, at DET kan jeg!

Mange mennesker har spurgt mig, hvornår online selvstudiet er klar – så jeg ved, at behovet er derude.

Og iihhh, hvor jeg glæder mig til at vise verden, hvad jeg har fået skruet sammen og hjælpe andre til at kommunikere med deres guide, så de altid kan handle i overensstemmelse med deres sjæl og få svar på deres spørgsmål.

Du kan læse mere om clairvoyance selvstudiet – måske er det noget for dig 🙂