At læse hænder er som at kigge i et magiske spejl.

Dine hænder spejler dig og dit indre. De spejler dine længsler og dine passioner. De spejler dine talenter og styrker. De spejler dine udviklingsområde.

Dine hænder lyver ikke – ligesom et spejl heller ikke lyver.

Derfor kalder jeg kalder det for Det Magiske Spejl.

 

Magisk i den forstand, at spejlet viser dig de områder, som du skal arbejde med for at komme videre i din sjæls udvikling.

De her områder er steder i os selv,  som vi helst ikke vil kigge på. De er vores ømme tå. Vores “blinde punkt”.

Det er områder, der kan være svære for dig selv at spotte og stoppe.

Når du bevidst begynder at arbejde med dine blinde punkter (din livslektion), så udvikles du, som sjæl, vækster og går mod dit livsformål.

Retter du din opmærksomhed mod historien i dine hænder, så kan de give dig en genvej til Meningen med dit liv – og til succes på indre og ydre plan.

Men det kommer selvfølgelig ikke af sig selv. Der skal indre arbejde til. Her fortæller spejlet dig spot on, hvor du skal sætte ind, for nemmest at komme i mål.

Det er da magisk ♥

 

Væk fra din sjæls kerne

Somme tider kommer vi så langt væk fra vores kerne – fra vores essens, at det kan være svært at mærke, hvad det er, vi virkelig vil. Hvad der nærer os og giver os glæde. Det kan føles, som at drive rundt på en båd uden retning og sejl.

Det er drænende, når livet er på denne måde. Men vi har vist alle prøvet at være ombord på dén båd. Jeg har ihvertfald. Forskellen er, at nu VED jeg, hvad der er meningen med mit liv, så jeg kan gå målrettet efter det. Slut med at drive rundt uden retning. Nu er JEG kaptajnen i mit liv. På MIN båd. Dét føles godt.

 

Gå målrettet efter meningen med DIT liv.

 

Ofte er det frygten, der gør, at vi ikke tør række ud efter vores passion og vore drømme. Vi kan blive helt overmandet og handlingslammet af frygten.

Dine hænder fortæller dig på ærligste vis, hvor du skal sætte ind for at blive frygten kvit, hvilke temaer og områder, du skal arbejde med. Når du dykker ned i de sværeste områder i dig selv (og tager ansvar), så vil du få belønning i form af vækst i din sjæl – og mod dit livsformål.

Dér hvor, der er succes og glæde – på alle planer. Indre som ydre.

 

Tag et kig i Det Magiske Spejl – Dit Magiske Spejl