“Lykken er at være fri som en sæbeboble”

Spørgsmål: Kan man forudsige fremtiden?

Det er et af de oftest stillede spørgsmål, jeg får “Om man kan forudsige fremtiden” – Ud over spørgsmålene ”Hvor mange børn får jeg?” og ”Hvornår bliver jeg gift?

Jeg forstår VIRKELIG godt, at man gerne vil have svar på de spørgsmål.

Men faktum er, at linjerne i hænderne forandrer sig – alt afhængig af hvilke valg du træffer i livet – Fremtiden er ikke nagelfast. Sikke en stor glæde og frihed 🙂

Og hvad vil det sige – sådan helt nøjagtigt??

 

Fremtiden og linjerne forandrer sig

Det betyder, at fremtiden ændrer sig i forhold til de valg, som du træffer! Derfor kan jeg heller ikke forudsige fremtiden i håndlæsning.

Jeg kan fortælle dig, hvordan din fremtidssituation ser ud LIGE PT – ud fra dit liv LIGE NU. Men hvis du efter en session hos mig – eller simpelthen bare ændrer dine valg – så ÆNDRER din fremtid sig også.

Lad mig komme med et eksempel.

Hvis du i dag har valgt at have et 8-16 job, fordi det er det sikreste rent økonomisk, og fordi du landede på den hylde ved en tilfældighed, så ser din fremtid ud på én bestemt måde.

Hvis du så fx om en uge, vælger at gå efter din livsdrøm – dit livsformål (som jeg kan se i dine hænder) – og sige dit job op, så vil din fremtid ændre sig i forhold til det nye valg. Dermed ændrer din LIVSSTI og det der følger med, sig også.

 

Derfor kan håndlæsning ikke bruges til at forudsige fremtiden med. Du er dermed fri som en sæbeboble. Er det ikke skønt 🙂

 

Hvad jeg kan se er

tendenser, potentialer, talenter, hvilken livsretning (arbejdsmæssigt) der vil gøre dig rigtig glad, dine styrker/skyggesider – og selvfølgelig dit LIVSFORMÅL og din LIVSLEKTION.

 

Kys frøen

Jeg plejer at sige til mine kunder: ”Jeg kan ikke fortælle dig, hvornår prinsen på den hvide hest dukker op – eller hvornår frøen forvandler sig til en prins, MEN jeg kan fortælle dig, hvad du kan gøre for at tiltrække din drømmeprins/-frø.”

Se dét er en helt anden tilgang til problematikken.

Jeg lover dig ikke fremtidsløfter – og tomme løfter– men til gengæld lover jeg dig, at jeg giver dig retningen for, hvordan du får mest lykke og tilfredshed ind i dit liv – og fortæller dig, hvad du skal arbejde med for at tiltrække ham den lækre 🙂

Jeg giver ikke quick-fix – for de findes ikke.

Al lykke og joy starter indefra – ikke udefra. Så lad os begynde dér.

 

Kærligst
Heidi