KIROMANTI lær det selv – her er masser af læsestof at gå ombord i. Det er mit ønske at udbrede kendskabet til den store gevinst, der ligger i at kunne læse håndens linjer. Derfor kan du her på min blog og i min hjertemenu, finde mange artikler om håndlæsning og fingerprintsanalyse.

 

I gamle dage kaldte man håndlæsning for kiromanti. Det ord bruges næsten ikke mere. I dag er ordet håndlæsning mere udbredt.

 

Lær selv håndlæsning online

Du kan lære rigtig meget om håndlæsning ved at downloade mine forskellige guides. Jeg skriver og blogger om kiromanti lær det selv – så du gratis kan få viden om håndlæsning. Er du nysgerrig, så er dette stedet at være, når du skal lære mere om håndens linjer uden at tage pungen op af lommen.

 

Hjertelinjen

Blandt andet har jeg skrevet en e-bog om hjertelinjen. Med den i hånden får du indblik i hjertelinjens grundtyper og betydningen.

 

Bjergenes betydning

Hvad betyder bjergene og hvor i hånden ligger de? Det kan du få svar på, når du læser om bjergene HER.

Her på bloggen er der masser af læsestof og eksempler, så du lærer håndlæsningen online, når du surfer rundt på mine sider og downloader gratis e-bøger og andet spændende materiale, som ligger klar til dig – lige til at blive hentet og læst.

Har du lyst til 1:1 session, så finder den sted i Valby eller over Skype. Afstanden er ingen hindring.

 

Venusbæltet

 

  Er du ekstra sensitiv og følsom overfor dine omgivelser?

  Sætter du kvalitet frem for kvantitet?

  Er du lidt (for) perfektionistisk?

 

Så er du sikkert indehaveren af et Venusbælte. Læs om plusserne ved Venusbæltet, og hvordan du undgår bæltets skyggeside.

 

Kiromanti lær det selv