kom ned i kroppen

Alt foregår IKKE i hovedet

Kom ned i kroppen – Jeg vil dele denne oplevelse og indsigt med dig. Mange hjerte- og energiarbejdere koncentrerer sig rigtig meget om det mentale, om mindsettet, om dybe indsigter, at leve i allignment med din kerne osv. osv. Det er også super-vigtigt …

…men

Husk at komme ned i kroppen og blive fysisk. Eller. Ikke være oppe i hovedet hele tiden. Du risikerer at din skaberenergi brænder ud og det bliver op-ad-bakke-følelsen. Er din energi lidt træg, lidt tung, har du svært ved at rive dig selv op ved hårrødderne og komme i sving, så ….

Prøv følgende… min egen puls er høj nu, fordi jeg selv lige har højnet mit energi niveau på den måde, som jeg vil lære dig nu 🙂

Øvelsen

Hop op og ned på gulvet, sig dybe HØJE lyd. Udtryk hele lydskalaen fra bas til diskant. HØJT og med VOLUMEN på. Løb rundt i huset. Bask med dine arme. Bevæg dig..

 

Vær fysisk med din stemme og din krop. Hop op og ned – lav englevinger mens du hopper og siger høje lyde. Gør lige hvad du har lyst til bare du har GAS på og VOLUMEN. Der sker noget, når vi udtrykker os fysisk og med lyd.

 

Jeg LOVER dig, at du med det samme løfter dit energiniveau og din kreativitet. Øvelsen er med til at give slip.

 

Prøv det og mærk hvordan din kreativitet bliver aktiveret. Du kommer med denne øvelse fra hovedet og ned i kroppen/hjertet, hvor din intuition sidder.

 

God fornøjelse 🙂

 

PS – Gør dig selv en tjeneste og PRØV det. Mær effekten med det SAMME


♥ FREE YOUR MIND♥