Når vi ser alting forstørret, så kan vi bedre se.

Se stort – og se KLART

Objekter under en lup ses meget tydeligere, end hvis vi bare skal bruge vore øjne.

Zoomer vi helt tæt på …… og zoomer endnu tættere på, så er vi der, hvor vi kan alt er i macro og meget, meget større end normalt. Og meget TYDELIGERE.

Nogle gange skal vi HELT tæt på, før vi virkelig kan se vores sande jeg.

Jeg elsker at tage billeder i macro format – og se virkeligheden forstørret.

Min egen virkelighed er også blevet forstørret og betragtet i macro objektiv. I mit macro miljø bruger jeg også en lup for at komme helt tæt på fingermønstrene, så jeg kan tyde og se dem ordentligt.

 

macro

 

I forstørrelsen ses alt klarere og tydeligere – Dit livsperspektiv ses også klart og tydeligt, når jeg analyserer dine aftryk under min lup.

Det er det smukkeste og klareste, når livsvejene rulles ud og åbenbares.

Se dig selv som den smukke sjæl du er.

Kig på dig selv og dine talenter i et ærligt lys.

 

Talenter og gaver

Kender du dine særlige talenter og gaver? Jeg har skrevet et indlæg om ét af talenterne – The Gifted Healer.

Når du bruger din særlige vuggegave, så vil du høste succes i både det ydre og det indre, for det er MENINGEN, at dine talenter skal i spil. Hvis de ikke komme i spil, vil du opleve frustration og ikke en speciel stor glæde ved livet og hverdagen.

Vuggetalenter er unikke og særlige. Derfor er din sti her i livet brolagt med erfaringer indenfor dine særlige områder. På denne måde bliver du specialist og opnår stor erfaring, som du kan folde ud og bidraget med i verden. Når du gør det, så er din tilfredshedsfølelse og glæde uendelig stor. Plus livet bliver meget mere meningsfyldt.

Nå, men jeg kom at zoom ind og forstørre. Det er lige præcis det, som håndanalysen gør. Zoomer ind og er super skarp og med stor præcision fortæller, hvor dine talenter og gaver er.

Måske kender du allerede dine særlige vuggegaver – super dejligt og fantastisk, for så er du på vej mod at opfylde dit livs formål. Dér hvor din glæde er aller, allerstørst.

 

Håndanalysen er et fantastisk redskab, men det er dine skridt, der er afgørende

Kender du ikke til dine særlige vuggegaver og talenter, så kan håndanalysen være redskabet, som kan formidle det til dig.

Nok kan en session hos mig give dig retning og vejledning, men det er altid dig, som skal gå skridtene. Ingenting kommer af ingenting, så du skal også være indstillet på, at der venter et arbejde forude, før du kan høste frugterne.

Men så er sikkerheden for et frugtbart resultat i både dit indre og ydre liv stor.

 

macro