Mørket kan komme krybende i mere end een forstand.

Der er det lys, som solen afgiver, også er der det indre lys og indre stemning. Der er dage… uger… hvor den mørke stemning kan være dominerende. Mørket kan komme krybende, som en tyv om natten.

Kender du det, at du bliver sådan lidt “blue” og hænger med mulen, når mørket sænker sig over Danmark, som det jo gør lige nu.

Vi har lige sagt farvel til sommertid og goddag til vintertid. Føj for en omvæltning. Jeg er sådan en person, der næres og lever af solens lys, så jeg bryder mig bestemt ikke om, at dagene bliver kortere og dermed også mørkere.

Nuvel, efteråret er da også supersmukt i sine brændte og gyldne nuancer, men når dagen som i dag bare har være grå, fordi København har været dækket af en stor grå dyne, så er det ikke smukt. Så er det grimt, gråt og mørkt.

 

mørket  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men hvor jeg dog bare ELSKER, når solen skinner og blomsterne springer ud, forår, sommer – det skaber glæde og bobler i mig. Når solen skinner, så stiger mit humør rigtig meget.

I de sidste par år har vinteren ikke været helt så slem at komme igennem som tidligere. Og det er fordi jeg har fået mere lys ind i mit liv i kraft af indre lys. I bund og grund er jeg blevet et gladere menneske, et mere gavmildt menneske, et mere forstående menneske og jeg kunne sætte flere superlativer på.

Det tilskriver jeg, at jeg har fundet og fået bekræftet min egen indre følelse af mit livsformål. Jeg fik mine fingerprint analyseret og fik mit livformål fortalt. Sikke en glæde og eufori det skabte i mig 🙂

Men bare fordi jeg fik det bekræftet i en analyse, så er det jo ikke givet, at den indre sol bliver aktiveret. Det indre lys skinner og bliver stærkere, når jeg lever i overensstemmelse med mit livsformål. Og det kan til tider være en udfordring at træde ind i og eje det. Sådan er det med livsformål, når livslektionen viser sig og giver flere livserfaringer end ønsket.

Men det er ikke så skidt, at det ikke er godt for noget, for allerede i forsøget bliver jeg belønnet i og med min livstilfredshed og glæde bliver markant større.

cherry-55410_1280

DIN indre sol

Mørket fra dit indre kan fordrives, så der bliver plads til lys og glæde. Som har jeg fået i mit liv, da jeg fandt og begyndte at leve i overensstemmelse med mit livsformål.

Når jeg har mit livsformål tilstede i min hverdag, så er jeg bare et gladere menneske. Det er en drøm at få lov til at udleve mit livsformål.

Måske sidder du der bag skærmen og bliver nysgerrig på, hvad mit livsformål så er?? Jamen, det vil jeg da godt fortælle dig. Sat op i overskriftsform, så er mit livsformål: “Unik succesfuld leder i spotlyset”

Jeg føler mig så priviligeret, når jeg får lov til at lede andre hen imod større livsglæde og tilfredshed via deres unikke hænder. Det er en ære for hvert sæt hænder, som jeg for lov til at analysere.

Når jeg arbejder med de bløde værdier i livet, såsom det spirituelle, så giver det hele så meget mening – og det føles så rigtigt. Og for så lige at toppe den rigtigt, så bliver jeg bare glad helt ind i sjælen, når jeg har haft en session med håndanalyse.

Hvad giver dit liv mening og glæde? Er dit liv sådan, som du gerne vil have det? – hvis ikke, hvad forhindre dig i at få det?

Alle svarene er lige foran dig…… i dine hænder 🙂 Det er helt fantastisk, at dine hænder kan give dig svar på sværeste spørgsmål i livet.

Må du gå et efterår i møde med din indre sol, som overskygger mørket udenfor, så du har lys, glæde og tilfredshed hos dig.

kh

Heidi