Clairvoyant håndlæser Heidi Sagos

Jeg hedder Heidi Sagos er clairvoyant håndlæser, og jeg brænder for at give dig muligheden for at leve i tråd med dit Livs Formål.

Jeg arbejder som clairvoyant vejleder og håndlæser, og jeg vejleder dig ud fra dine hænder og mit klarsyn + dine guider.

Mit ønske og mål er, at DU skal have muligheden for at leve i tråd med dine inderste længsler og visioner.

Jeg brænder for, at fortælle dig om dine unikke styrker og stærkeste talenter, så du kan folde dig ud som den smukke blomst du er, og leve i tråd med dit livsformål.

Book en session – få det bedste ud af livet

Livets Skole

Jeg har selv gået i den rigtig hårde af livets skole. Der har været mange prøvelser, bump og udfordringer på min vej. Derfor kan jeg relatere til dig og forstå dine udfordringer. Lige tiltrækker lige, og du og jeg vil sikkert have mange lighedspunkter.

For bedre at kunne vejlede og støtte dig, har jeg taget en række uddannelser, som jeg bruger, når jeg skal guide dig i at udfolde dit livsformål.

“Du kan ikke ændre på begivenhederne, men du kan ændre din indstilling og opfattelse af begivenhederne.”

Denne livsindstilling, som er citeret her, har jeg taget til mig som et mantra. Vi har altid et valg. Et valg om at dvæle ved det svære, se det sorte, blive hængende i den dårlige energi – ELLER at tage sig selv ved nakkehårene og tage ansvar, se omstændighederne i et klare og bedre lys, og komme videre.

Clairvoyance

I en session med håndanalyse enten på skype eller samme rum, bruger jeg mine clairvoyante evner. Når jeg forbereder analysen, kommer der kanaliserede beskeder til dig, som vil gavne din udviklingsvej.

Jeg er åben som en kanal for beskeder fra din guide, når jeg læser dine hænder. Klarsynet er med til at give sessionen en ekstra præcision og dybe, som er helt unik og særlig.

SumSum – Clairvoyant håndlæser

Clairvoyant håndlæser er en titel som jeg har sammensat. Jeg har medfødte evner (og uddannelse) i clairvoyance og en uddannelse eller to i håndlæsning/håndanalyse.

Ud over læringen og erfaringen fra Livets Skole, kan du nedenfor se en liste over de certificeringer/uddannelser, som jeg har taget igennem de sidste 15 år.

Book en tid til din analyse – og kom tættere på din kerne og dit mål


Certificeringer

Clairvoyant håndlæser v/Sigridur Seit

Fingerprintsanalyse v/Ronelle Coburn, USA

NLP Coach  NLP Huset

Transformationshealer v/Birgitte Pragst 

Clairvoyant Vejleder v/Birgitte Prags