Testimonials

Anja

Tusind tak for sessionen i går. Siden i går har jeg gået og nydt at lade det hele bundfælde sig.
Jeg er superglad for, at jeg gav mig selv den gave at få lavet en håndanalyse af dig. Det var så spot on og dermed meget lærerigt og opmuntrende i forhold til at udvikle mig og udleve mine potentialer endnu mere. Sessionen var jo propfyldt med informationer, indsigter og gode råd.
Jeg kan ikke sætte ord på alle mine positive oplevelser omkring håndanalysen, fordi der er så meget. Så jeg vil blot afslutte med at sige, at jeg er vild med de råd og anbefalinger, jeg fik med. De giver vildt god mening og jeg er gået i gang med at tage dem i brug 🙂
Tak!

 

Vicky

Yderst professionelt og i trygge rammer. Hele forløbet op til vores personlige møde, var både grundigt og professionelt. Jeg fik tilsendt print til både håndflader og fingerspidser, sværte samt en udførlig forklaring.Disse blev tilsendt før vores møde, så Heidi kunne forberede sig. Wow! Inden sessionen gik igang, foreslog hun at tage diktafonen på min smartphone i brug, super ide.

Min oplevelse var en øjenåbner og samtidig bekræftede Heidis fund, hvad jeg inderst inde godt vidste. Det styrkede mig til at gå den rette vej. Jeg kan på det varmeste anbefale Heidi og vender med sikkerhed tilbage igen. Jeg lærte nemlig, at håndfladerne forandrer sig i takt med at vores livslektier udleves. Tak for denne gang Heidi. Helt igennem en fantastisk oplevelse.


Terese

Min session med Heidi var en rigtig god oplevelse. Heidi var meget behagelig og omsorgsfuld – og professionel i sin analyse. Heidi skabte en god relation, og jeg gik derfra med mange nye tanker.


Birgit Kristiansen

Jeg havde glædet mig vildt meget til at få denne fingerprintsanalyse og jeg må sige at Heidi indfriede mine forventninger fuldt ud. Hun var super skarp på ens livs formål og ens svage sider man skal arbejde med – jeg fik en del oplysninger med som jeg kan arbejde videre med for selv at nå mine mål. Jeg kan på det varmeste anbefale Heidi


Aydah abu-khader

Jeg var inde hos Heidi og få lavet en håndanalyse. Stemning var dejlig og rolig. Følte mig rigtig godt tilpas hos heidi.

Det var helt utrolig hvor meget hun ramte rigtig med min fortid. alle de ting hun fortalte var helt rigtigt. Det var en hel vild oplevelse. Kan kun anbefale at prøve at få lavet en håndanalyse hos Heidi


Rikke

Jeg har fået lavet en håndanalyse af Heidi og kan på det varmeste anbefale det og Heidi. Super brugbare informationer man får og takket være min session har jeg fundet ud af min livslektie og er stille og roligt ved at finde mig selv og blive kaptajn på mit eget skib. Det hele foregår på en yderst professionel og meget meget behagelig måde. Og man får som før nævnt nogle værktøjer man virkelig kan bruge til noget med sig.


Der er flere testimonials på min facebookside.