DIG  og din vibration

Alt er energi og alt vibrerer. Du vibrerer. Jeg vibrerer. Vi vibrerer alle sammen.

Forskellen er, at vi ikke vibrerer på samme frekvens. Vi har alle vores særegne svingning eller frekvens, som vi svinger på. Når vi er glade, vibrerer vi med en højere svingning, end når vi er indebrændte og kede af det.

Vi tiltrækker også nemmere energi, der vibrerer på samme frekvens, som os selv. Derfor er det så nemt at starte en spiral, der bare fortsætter og tiltrækker – eller frastøder og giver modstand.

Hvis du er fokuseret og målrettet går efter succes og glæde, vil du helt pr. automatik tiltrække det af den årsag, at svingningen er på samme niveau. Fedt ikke..?

Udfordringen er så at fastholde kadancen og ikke falde (tilbage) i niveau…..  Øvelse gør mester, har jeg erfaret, så det er om at komme op på hesten igen.

 

Hvordan får jeg den rette vibration til at tiltrække det gode ?

Dit livsformål har den helt rigtige vibration og svingning, der indeholder det, der tiltrækker det gode og vækker glæde og genklang i dig.

Når du kender dit livsformål og dine særlige medfødte talenter, er successen indenfor din rækkevidde. Der er ingen begrænsninger for, hvor langt du kan gå med din karriere, dit privatliv, dit pengeflow, din indre glæde og tilfredshed. Det gælder “bare” om at række ud efter det.

 

Hvordan får jeg gang i mit livsformål?

En stor udfordring ligger i at turde række ud efter livsformålet.

Når der skal gang i livsformålet, så kræver det ofte nogle justeringer i livet. Justeringerne kan være større eller mindre. De kan være på både det indre og det ydre plan. Det kan fx. være at du er nødt til at kigge på dine relationer. Eller:

  • Har du det rigtige indhold i dit liv? Jobmæssigt… Partnermæssigt…. Egenomsorgsmæssigt…. etc.
  • Har du det rette fokus – eller skal det justeres?
  • Er der nogle indre blokeringer, der hindre dig i at komme i mål (hurtigt nok).

Alle punkter der hæmmer og blokerer dig, har med garanti rod i dine livslektioner. Når du kender dine udfordringer, har du mulighed for at tage et målrettet og nøjagtig opgør så svaghederne/de blinke punkter bliver til gode følgesvende i stedet for modstandere.

Det er virkelig min målsætning med en håndlæsningssession – at du skal kende de åbenlyse faldgruber for dig, og styrke din nysgerrighed og lyst til at udfordre dig selv på din komfortzone, så du kommer i kontakt med de følelser, der hæver din vibration til det maksimale.

 

Hvordan får jeg succes?

Det som virkelig batter i denne sammenhæng er at turde træde ud af komfortzonen og komme lidt ud på gyngende grund. Det som du frygter og er bange for, det er dét, som du skal tage fat i. Når du gør det, som du frygter, vil du vokse og få styrke. Og for at få succes ER du nødt til at gøre nogle af de ting, som virker angstprovokerende (dine livslektioner).

 

En håndanalyse session eller en Skriftlig analysekriftlig analyse giver dig sikkerhed og viden omkring dit livsformål, så succes og tilfredshed i livet er indenfor din rækkevidde.

1,2,3 GRIB..!

 

 

Meningen med livet